OM IP-IT – Vi satser på service

I anerkendelsen af at ikke alle har de fornødne ressourcer til at sætte sig ind i alle de tekniske aspekter når IT systemerne ikke fungerer efter hensigten, tilbyder IP-IT sin konsulentbistand.

Vi kan også være behjælpelige med professionel rådgivning når der skal investeres i nyt IT udstyr, netværksløsninger eller den helt rigtige software til jeres behov.

Mange virksomheder og institutioner kan med fordel outsource hele driften af deres IT-system til os. Her aftaler vi en fast pris for fri support indenfor en nærmere fastsat ramme. Rammen udarbejder vi i fællesskab, så den beskriver præcis hvilke ydelser, der skal være en del af aftalen, hvordan hjælpen kan rekvireres, og hvem der skal gøre det.

Kort sagt klarer vi driften og vedligeholdelsen af jeres IT-system, imens I laver det, I er bedst til – og det til en pris, der ikke sprænger budgettet.

Vi yder support til både firmaer og private!
Telefon: +45 60 60 11 60

Professionelle kompetencer

Reparation 92%
Netværk 73%
Projektstyring 86%

Erfaring

Har du problemer med din PC eller Mac, så lad os tage hånd om det.
Vi kan løse alle dine PC problemer i en af vores servicecentre eller ved at sende en tekniker hjem til dig.
Har din virksomhed op til ca. 40 medarbejdere? Og foretrækker du en løsning, hvor post, filstyring, print og brugerstyring håndteres på en server, der fysisk er placeret i virksomheden?
Større it-projekter styres altid af en erfaren konsulent, der sikrer at målene bliver nået i tide. Et større projekt vil typisk omfatte en ny server eller samtidig udskiftning af flere pc’er, ny hjemmeside eller nyt økonomisystem.
Der hersker ofte en negativ holdning angående succesen af IT-projekter. Formålet med IT-projekter er at arbejde med gældende processer for IT-projektledelse.