Professionel rådgivning

IT-rådgivning er i bund og grund en vej til bedre og mere sikker IT. Det er en måde, hvorpå din virksomhed kan spare sig selv for en masse unødvendige omkostninger, når blandt andet nye IT-systemer skal implementeres i virksomheden. IT-rådgivning benyttes også, når eksisterende IT-systemer skal effektiviseres.

Jeres behov er altafgørende for os, for at vi kan foreslå den bedst mulige løsning både teknisk, økonomisk og fremtidssikret. En IT analyse kan revolutionere din virksomhed og jeres resultater.

Derfor er IT-rådgivning en fantastisk investering for virksomheder, der gerne vil øge effektiviteten i virksomheden og samtidig optimere IT til at virke optimalt. Kontakt os i dag på +45 60 60 11 60

Højt supporteringsniveau

Vi tilbyder derfor at besøge jeres virksomhed for at gennemgå jeres eksisterende system, for at afdække jeres IT-behov samt give uvildig rådgivning om, hvordan vi kan optimere jeres nuværende system eller bygge et nyt op fra bunden.

Undgå dyr nedetid med en support-hotline til erfarne, certificerede IT-konsulenter. Uanset om det er hardware eller software der driller, så behandler vi din sag hurtigt med effektiv IT support og sørger for at i kan komme videre med jeres arbejde uden forstyrrende IT udfordringer.

Udvalg services inden for rådgivning

Vi har flere års erfaring med netværksopsætninger af flere forskellige typer, samt store og små løsninger.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor support og drift af IT-systemer herunder konsulentbistand, hosting, installation af servere, computere og netværk samt drift af hele jeres IT-system til en fast aftalt pris.

Uanset hvilke ønsker og behov I har, kan vi levere en løsning, der matcher. Vi arbejder nemlig med hele tre afregningsformer, og det betyder, at fleksibiliteten er helt i top.

Hos IP IT er vores kompetencer mangfoldige. Vi kan hjælpe jeres firma med opsætninger af servere, i forskellige størrelser samt til forskellige behov. Det kan være at I enter ønsker at få opsat et intranet, en online server database eller noget helt tredje. Under alle omstændigheder, er du kommet til det rette sted.

Med mange års erfaring inden for faget, vil du få en samarbejdspartner som både vil opsætte servere passende til jeres behov, men du får samtidighed også mulighed for at få en løbende support løsning matchende til jeres ønsker.

Kontakt os og få den nødvendige rådgivning i dag.

Hos IP IT er vi specialister i computere og PC, datanetværk, IT infrastruktur og IT sikkerhed. Vi forhandler produkter fra de førende hardwareproducenter og softwarehuse på markedet og hjælper også gerne med råd og vejledning, til en sikker og stabil computer og IT platform.

Er din PC blevet langsom, kan vi hjælpe dig med at øge ydeevnen betydeligt. Ved optimering af PC kan vi fjerne ubrugelig programmer, og trimme filsystemet i Windows.

Mange PC brugere oplever at deres computer bliver langsom under opstart og ved start af programmer. Der sker typisk efter 6 -12 måneder efter seneste geninstallation.

Vi tilbyder mange forskellige support og rådgivningsløsninger inden for IT branchen. Indimellem kan der eksempelvis opstå computer- og netværksproblemer eller andre IT-mæssige udfordringer, hvor nøden ikke kan knækkes med hverken.

Det kan både være kritiske nedbrud, der kræver hurtigt udrykning eller knap så alvorlige udfordringer med tilkobling af nye brugere til et system, tilslutning af nyt udstyr, udskiftning af hardware eller skift til en ny computer.

Kontakt Os

Har du brug for professionel rådgivning?